Hedef takım olduk

Hedef takım olduk

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maç öncesi oyuncularını uyardı: "Artık herkesin aklı bize çelme takmakta. Sakın gevşemeyin. Bundan sonra işimiz zor"

F.Bahçe yakaladığı galibiyet serisiyle zirveyi kaparken bu durum teknik direktör Vitor Pereira'yı hem mutlu ediyor hem de endişelendiriyor. Artık 'hedef takım' haline geldiklerini belirten Portekizli çalıştırıcı idmanlarda ve toplantılarda bunu adeta oyuncularının beynine kazıdı. Pereira herkesin sahaya kendilerine çelme takmak için çıkacağını söyledi. 

Muhammet'e dikkat 
Vitor Pereira, F.Bahçeli futbolculara "Herkes lideri yenmek ister. Bize karşı çok istekli oynayacaklardır. Sakın gevşemeyin. Skor ne olursa olsun sistemin dışına çıkmayın" dedi. Portekizli hoca, G.Antep maçıyla ilgili ise rakibin gol silahı Muhammet Demir'e dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...