Hedef Avrupa kupası

Düzenleyen:
Hedef Avrupa kupası

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği isimlerden Josef de Souza, Brezilya basınına Türkiye'deki günlerini ve hedeflerini anlattı.

Fenerbahçe'ye gelmesinde 'para' faktörünün de olduğunu belirten Josef, "Brezilya'dan ayrılmam zordu, ancak işin finansal boyutunu da düşünmem gerekiyordu. Eğer karşınıza gerçekten iyi bir fırsat çıkarsa, kullanmak zorundasınız, çünkü kariyerimiz kısa. Brezilya Milli Takımı'na da döneceğimi düşünüyorum. Tekrar hatırlanacağım yönünde inancım var" dedi. Avrupa Ligi'nde kupayı hedeflediklerini söyleyen Josef, “Avrupa Ligi bizim için çok önemli. Gerçekten kazanmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Türk futboluna çabuk adapte oldum. Şehir çok güzel. Türkler, Brezilyalılara karşı çok sıcak. Sakatlıktan uzak kalmak ve iyi performansımı sürdürmek için çalışıyorum ve tatil yapmıyorum” ifadelerini kullandı. Dünkü idman öncesinde sarı-lacivertli oyuncular Josef'e pastalı doğum günü kutlaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...