Hedef 3 kupa

Düzenleyen:
Hedef 3 kupa

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasını bayram yerine çevirdi. "Üç kulvarda da mutlu son bizim olacak" iddiasında bulundu

Maçın son düdüğüyle birlikte F.Bahçe büyük sevinç vardı. Soyunma odasında bayram coşkusu yaşanırken Vitor Pereira oyuncularını tek tek kutladı ve hepsiyle gurur duyduğunu söyledi. Mahmut Uslu ve diğer yöneticiler soyunma odasına inerek teknik heyetle futbolcuları tebrik etti. Golün kahramanı Mehmet Topal, "2-0'ı korumak istiyorduk bugün, güzel bir avantajla gelmiştik. Kötü bir kontradan gol yedik ve koruma psikolojisi ile geri çekildik ama kaliteli bir takıma sahibiz. Gol atamasak bile böyle bitirmek istiyorduk ama nasip oldu gol de attık. Önemli olan turu geçmekti. Biz iyi bir takımız ve 3 kulvarda da şampiyonluk istiyoruz. Güzel bir şekilde turu geçtiğimiz için de çok mutluyuz" açıklaması yaptı. 
Nani: Sonuna kadar gideceğiz
Luis Nani, "Zorlu bir maç olacağını biliyorduk ama önemli bir avantajla buraya geldik. Rakibimizin de bu turu ne kadar istediğini biliyorduk. Sonuçta bir gol attık ve turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Şimdi finale kadar gitmek istiyoruz. Ligde ve kupada da iddiamız sonuna kadar sürecek" sözlerini kullandı. Hasan Ali Kaldırım, "Hedefimiz buydu, 3 kulvarda da devam ediyoruz. Bütün kupaları almak istiyoruz. Önemli olan turu geçmekti, zor olacağını biliyorduk, öyle de oldu. Rakip baskı kurdu üzerimizde ama golü atınca iş bitti" şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...