Hazırlık maçındaki kavgaya tutuklama

/ Kaynak: AA
Hazırlık maçındaki kavgaya tutuklama

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Ceyhanspor arasındaki hazırlık maçında çıkan kavgada bir taraftar tutuklandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Ceyhanspor arasındaki hazırlık maçında, taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişiyi bıçakladıkları iddiasıyla adliyeye çıkartılan 2 kişiden biri tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Ceyhan Şehir Stadı'ndaki karşılaşmada taraftarlardan Alaaddin Çelebi (20) ve Mustafa Aydar'ı (18) bıçakladıkları öne sürülen İ.B (19) ve E.D (18), Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet savcısına ifade veren şüphelilerden İ.B nöbetçi mahkemece tutuklandı, E.D ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Bu arada, Aydar'ın taburcu edidiği, Çelebi'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Dün, Ceyhan Şehir Stadı'nda, PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor ile Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ceyhanspor arasında oynanan hazırlık maçının 5. dakikasında taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan kavgada Alaaddin Çelebi (20) ve Mustafa Aydar (18) bıçakla yaralanmıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...