Hazırlık maçında gülen Fenerbahçe

Hazırlık maçında gülen Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Hazırlık karşılaşmasında Portakiz ekibi Vitoria Guimaraes'i ağırlayan Fenerbahçe sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın geniş özetini ve gollerini Eurosport Türkiye farkıyla izleyin.
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Shakhtar Donetsk ile eşleşen Fenerbahçe, hazırlık karşılaşmalarına ara vermeden devam ediyor. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'i ağırlayan sarı lacivertliler, sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın geniş özeti ve golleri burada. Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, 21. dakikada Moussa Sow'un harika röveşata golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran sarı lacivertliler, sağ kanattan gelişen atakta yapılan ortada topu Alper'le buluşturdu. Alper Potuk topun gelişine vurdu ancak bu top Guimaraes defansının elinden sekince maçın hakemi penaltı kararı verdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Fernandao, 29. dakikada sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye yükseltti.
Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda oyun, değişiklikler nedeniyle sık sık duraksadı ve iki takım da soğuyan bu oyunda etkili bir atak gerçekleştiremedi. 68. dakikada Caner Erkin sol kanatta topla buluştu. Rakip ceza sahasının ortasına kadar topu süren Caner, ceza alanı içinde pozisyon alan Moussa Sow'a harika bir kesme orta gönderdi. Bu ortayı yere çarptırarak kaleye gönderen Sow, kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. 77. dakikada Guimaraes, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktadan hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Frikikte topun başına gelen Pedro Correia, Fenerbahçe kalecisi Fabiano'yu kapattığı köşeden avladı ve maçın skorunu belirledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...