Hayrullah Mert Akyüz, 'Fatih Terim'e teşekkür ederim'

Hayrullah Mert Akyüz, 'Fatih Terim'e teşekkür ederim'

SPOR Haberleri

A Milli Takım kadrosunda yer alan Adanasporlu genç kaleci H.Mert Akyüz, Türkiye-İzlanda karşılaşması sonrası Adana'ya döndü ve yaşadığı duyguları anlattı.

Milli takıma EURO 2016 Fransa finallerinin kapısını açan Türkiye - İzlanda karşılaşması esnasında büyük bir heyecan yaşadığını dile getiren Hayrullah, “Oradaki ortam çok farklıydı. İmkansız gibi görünen bir ihtimali gerçekleştirmenin mutluluğu tarif edilemez. Takım olarak ilk karşılaşma dahil hep inanmış bir milli takım vardı. Kimse beklemiyordu ancak biz takım olarak çıkacağımızı biliyorduk. Şu an dünya bizi konuşuyor. Bambaşka duygular yaşadım” diye konuştu.
 
“FATİH HOCAMA TEŞEKKÜR EDERİM”
Adana'yı ve Adanaspor'u temsil etmenin büyük gururunu yaşadığını dile getiren başarılı eldiven, alt liglerin de takip edildiğini ifade ederek, “Buradan genç arkadaşlarıma bir önerim olacak. Ben alt ligde oynuyorum diye düşünmesinler. Çalışmalarına devam etsinler ve kendilerini geliştirsinler. Fatih Terim yönetiminde tüm ligler takip ediliyor. Bunun canlı şahidi ben oldum. Bana bu fırsatı tanıyan Fatih hocama teşekkür ederim” dedi.
 
“ADANA'DA POTANSİYEL ÇOK”
Son yıllarda adından söz ettiren Adanaspor alt yapısının meyvesi olduğunu hatırlatan Hayrullah Mert Akyüz, başarısında emeği geçen başta Eyüp Arın olmak üzere tüm hocalarına teşekkür etti. Akyüz, Adana'nın futbolcu bazında büyük bir potansiyeli olduğunu kaydederek, “Bana göre Adana'da inanılmaz bir potansiyel var. Adanaspor son zamanlarda Eyüp hoca vesilesiyle bu alanda başarılı olmaya başladı. Bunun tek örneği ben değilim. Beraber forma giydiğimiz bir çok arkadaşımız şu an milli forma giyiyor. Alt yapıya katkı koyulması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...