Haydi Malatyaspor!

Haydi Malatyaspor!

SPOR Haberleri

Slovenya’da 21.00’de başlayacak mücadelede Malatyaspor’a tur için (İlk maç 2-2-) üç gollü beraberlik ya da galibiyet gerekiyor.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında bu akşam önemli bir sınav veriyoruz. Temsilcimiz Malatyaspor, Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile deplasmanda karşılaşacak. 2-2’nin rövanşı Stozice Stadı’nda TSİ 21.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Hakem Slovak Filip Glova. Ekibimize tur için üç gollü beraberlik veya galibiyet gerekiyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, takımına güveniyor ve bu engeli aşacaklarına inanıyor.

Tarih yazacaklar!
Sarı-kırmızılıların sahaya Farnolle, savunmada Mina, Hadebe, Chebake, Erkan, orta sahada Donald, Guilherme, Murat, Fofana, Bifouma, forvette ise Jahovic on biriyle çıkması bekleniyor. Kulüp tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele veren Yeni Malatyaspor, turu geçmesi durumunda, Connah’s Quay (Galler)-Partizan (Sırbistan) eşleşmesinin galibiyle 3. eleme turunda karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...