Haydi Bruma seninleyiz!

Haydi Bruma seninleyiz!

SPOR Haberleri

Çalışma öncesinde sarı-kırmızı renklerle Portekizce, 'Forca Bruma nos estamos com voce (Haydi Bruma seninleyiz)' yazılı pankart açtı.

Galatasaray, sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da yaptığı kampla sürdürdü. Sarı-kırmızılı futbolcular, Tokatspor'la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanarak sezonu kapatan Bruma'ya geçmiş olsun mesajı gönderdi. Çalışma öncesinde sarı-kırmızı renklerle Portekizce, "Forca Bruma nos estamos com voce (Haydi Bruma seninleyiz)" yazılı pankart açtı. Bu arada Mancini, İspanyol futbolcu Albert Riera ile antrenman sonunda özel bir görüşme gerçekleştirdi. Antrenman sonrasında Riera'nın yanına giden İtalyan teknik adam, Galatasaray Futbol Takımı İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin aracılığıyla İspanyol futbolcuya bir şeyler anlattı. Drogba ise idmanda kısa süreli bir sakatlık yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...