Hatayspor'un müthiş dönüşü

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Hatayspor'un müthiş dönüşü

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Bordo mavililerde Onuachu bir gol attı, bir de asist yaptı. Diğer golcü Visca’ydı. İki farklı geri düşen Volkan Demirel’in takımı Rivas’la ümitlendi. Lamkel’le beraberliğe, Dele-Bashiru ile zafere uzandı

Ö. ÇETİN ENGİN'İN HABERİ - İlk yarıda iki takım da orta saha presini iyi yaptı. Bu da karşılıklı efektif atakları ve rakip on sekize inişleri zorlaştırdı. Sonuç olarak bu bölümün son dakikaları hariç net pozisyonu mumla aradık durduk. Fakat Trabzon’un aldığı 2,01 metrelik Onuachu’nun öyle bir hava hâkimiyeti var ki, gidişatı her an değiştirebiliyor. Tek başına bir ‘atak oluşturucu’ sanki. Beşiktaş’a kafa golünü su içer gibi rahat atmıştı. Dün de onun kafa pasında Visca tabelayı değiştirdi.

HATAY SALDIRIYOR

İkinci yarıyla birlikte Hatay’ın geçiş hücumları arttı. Lamkel boş kaldığı bir pozisyonda direği dövünce, maçın psikolojik üstünlüğü Karadeniz ekibinde kaldı. Ardından yine sahne alan Onuachu altı pasta boş bırakılmanın faturasını kesti. İkinci golden sonra blok olarak geri çekilen ve dengeli hücumlar yapmak isteyen bordo mavililer vites düşürdü. Ev sahibi ise daha hızlı ve risk alan hücumlara geçti. Özellikle Rivas ve Strandberg kanatlardan içeri yüklenmeye başladı.   

ONUACHA ÇIKINCA

Bjelica’nın rakip defansı hava toplarındaki üstünlüğüyle tedirgin eden ve sık sık istasyon görevi görerek takımına zaman kazandıran Onuachu’yu dışarı alması ne derece doğruydu? Nitekim bu oyuncunun çıkışı sonrası Hatay ataklarını iyice sıklaştırdı. Bunalan Trabzon defansının verdiği gedikte Rivas’ın bazukasında (Uğurcan’ın da hatasıyla) fark bire indi. Volkan Demirel’in takımı morallendi. Lankel ‘geliyorum’ diyen beraberlik golüne, Dele-Bashiru da zafer sayısına imza attı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...