Hatayspor'un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi Katar ekibi Al-Sadd'a transfer oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatayspor'un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi Katar ekibi Al-Sadd'a transfer oldu

SPOR Haberleri

Hatayspor'un futbolcuları sezon devam ederken kendilerine yeni kulüpler bulmaya devam ediyor. İsmi Süper Lig kulüpleriyle anılan Ayoub El Kaabi, resmen Katar ekibi Al-Sadd'a transfer oldu. 29 yaşındaki forvet bu sezon ise 21 maçta 8 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuştu.

Hatayspor'un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi, sezon sonuna kadar Katar ekibi Al-Sadd forması giyecek.

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli peş peşe iki depremin ardından büyük yıkım yaşayan Hatay'da Hatayspor Sportif Direktörü ve Ganalı futbolcu Christian Atsu vefat etmiş, Hatayspor ise Süper Lig'den çekilmişti.

Bordo-Beyazlılar'ın futbolcuları sezon devam ederken kendilerine yeni kulüpler bulmaya devam ediyor. İsmi Süper Lig kulüpleriyle anılan Ayoub El Kaabi, resmen Katar ekibine transfer oldu.

KONYASPOR'LA ANLAŞAMADI

Ayoub El Kaabi Konyaspor'la anlaşmasına rağmen Hatayspor'un kiralama bedeli talep etmesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. 29 yaşındaki golcü oyuncu 2021-2022 sezonunda Hatayspor'a transfer olmuş ve o sezon 32 maçta 18 gol atarak dikkat çekmişti.

Ayoub El Kaabi bu sezon ise 21 maçta 8 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuştu.

https://twitter.com/AlsaddSC/status/1630975284160733184

Hatayspor'un Faslı golcüsü Ayoub El Kaabi Katar ekibi Al-Sadd'a transfer oldu

MUHAMMED MERT MANİSA FK'DA

Manisa Futbol Kulübü, Atakaş Hatayspor’da forma giyen 28 yaşındaki Muhammed Mert ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenine Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Muhammed Mert, “Manisa Futbol Kulübü gibi hedefleri olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Süper Lig için mücadele edeceğiz. Sezon sonunda hedeflediğimiz Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhammed Mert transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Erdem Özkan ise, “Devre arası transfer çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Süper Lig tecrübesi olan ve takımımıza güç katacak bir oyuncu olan Muhammet Mert’i kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muhammed’e Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar diliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...