Hatayspor amatöre düşen Eskişehirspor'un golcüsü Onur Arı'yı transfer etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatayspor amatöre düşen Eskişehirspor'un golcüsü Onur Arı'yı transfer etti

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz sezon Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Hatayspor, Eskişehirspor'dan 22 yaşındaki forvet Onur Arı'yı renklerine bağladı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetimindeki Bordo-Beyazlılar Nijeryalı orta saha Fisayo Dele-Bashiru, Boşnak orta saha Armin Hodzic ve İsveçli santrfor Carlos Strandberg'den sonra 4. transferini yaptı.

Spor Toto Süper Lig ekilerinden Hatayspor, son olarak Eskişehirspor forması giyen forvet oyuncusu Onur Arı'yı transfer etti.

Eskişehirspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Altyapımızdan yetişen ve 3 yıldır A takım formamızı giyen futbolcumuz Onur Arı, Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Kulübü’ne transfer olmuştur. Kulüp Başkanımız Erkan Koca, Onur Arı'ya içinde efsane futbolcularımızın bulunduğu plaketi takdim ederek başarılar diledi. Kendisine kulübümüze kattığı her şey için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Eskişehir ekibiyle, bu sezon 33 maça çıkan 22 yaşındaki futbolcu takımına 12 gollük katkı sağlamıştı.

https://twitter.com/Hatayspor_FK/status/1671195847621591040

https://twitter.com/Hatayspor_FK/status/1672234153096478720

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...