Hasan Şaş'tan Aziz Yıldırım'a sert eleştiri

Hasan Şaş'tan Aziz Yıldırım'a sert eleştiri

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Hasan Şaş, ''Tek adamlık Türkiye'de yok artık. Taraftarla aradaki duygusal bağın koparılmaması lazım' dedi.

NTV Spor'da yorumculuk yapan Hasan Şaş, Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu mücadelesi sonrasında yaptığı yorumlarda Aziz Yıldırım'a mesaj gönderdi. Şaş, taraftarın tribüne gelmemesinin nedenini olarak Aziz Yıldırım'ı gösterirken, F.Bahçe başkanının teknik direktörlerini değersiz göstermesinin taraftarı da etkilediğini belirtti.
YILDIRIM NE DEMİŞTİ?
Başkan Aziz Yıldırım, İsmail Kartal'ın imzası sırasında eski hocalarını hedef alarak, "Ne Aykut Kocaman, ne Zico, ne Ersun Yanal. Türkiye'de hiçbir takımda başarılı olamamışlardır. Ama Fenerbahçe'yi şampiyon yapmışlardır. Ancak kendileri yapmamıştır." şeklinde bir açıklama yapmış ve büyük yankı uyandırmıştı.
İşte Şaş'ın o açıklamaları:
TEK ADAMLIK KALMADI
''Burada rolleri üstlenen kişilerin değerli olması lazım. Seyirciye de böyle bir algı yansıtmamız lazım. Ben vardım, ben yaptım ile olmaz. Tek adamlık Türkiye'de yok artık. İşin en büyük rol üstlenen kişilerin futbolcular ve teknik direktörlerin hakkı verilmeli önce. Taraftarla aradaki duygusal bağın koparılmaması lazım"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...