Hasan Şaş taraftarlarla kavga etti

Düzenleyen:
Hasan Şaş taraftarlarla kavga etti

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor'a deplasmanda farklı yenilen Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, maç sonrası taraftarlarla kavga etti.

Spor Toto Süper Lig 4. hafta karşılaşmalarının oynandığı haftada, haftanın en önemli maçı olarak gösterilen Trabzonspor-Galatasaray maçında ev sahibi takım, sarı kırmızılıları 4-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı takıma karşı en farklı galibiyetini alan bordo mavililerde taraftarlar maç sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

3 maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray’da yardımcı antrenör Hasan Şaş son düdükle birlikte adeta çılgına döndü. Yedek kulübesinin hemen arkasındaki tribündeki Trabzonspor taraftarları ile söz düellosuna giren Şaş, sinir krizi geçirdi.

YABANCI MADDELER ATILDI

Yaşanan tartışma sonrası tribünlerden yabancı maddeler atılmaya başlandı. Polis ve saha içi görevlileri taraftarlara müdahele ederek taşkınlığın uzamasını önlemeye çalıştı.

Galatasaray teknik ekibi Hasan Şaş’ı güçlükle sakinleştirirken Fatih Terim de bölgeye gelerek Şaş’ı soyunma odasına doğru yönlendirdi. Tartışmanın soyunma odası koridorlarına kadar devam ettiği bildirildi. (Skor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...