Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesinde kimler var? Çarşamba günü açıklayacak

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesinde kimler var? Çarşamba günü açıklayacak

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Hasan Arat, yönetim kurulundaki isimleri tek tek açıklayacağını ifade etti.

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, 22 Kasım Çarşamba günü yönetim kurulundaki ilk ismi açıklayacağını söyledi. 

Arat, "İlk yöneticimi çarşamba günü açıklayacağım. Benim yöneticim kim, nerede okumuş, ne iş yapar, yönetim kurulunda hangi görevi olacak bunların hepsini tek tek söyleyeceğim" ifadelerini kullandı.

"PSG İLE MASAYA OTURACAĞIM"

Arat ayrıca şunları söyledi: "Çok kısa zaman içerisinde Paris Saint-Germain ile masaya oturacağım, kimleri getireceğimizi göreceksiniz. UEFA’ya sahte evrak verip Beşiktaş’ın Avrupa’ya gidememesine sebep olanlar, başkanlık yarışını dizayn etmeye kalkmasınlar."

"TRANSFERE 60 MİLYON EURO HARCANDI"

Hasan Arat, İnegöl'de taraftarlar ve kongre üyeleri ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği lansmanda Beşiktaş'ın sahip olduğu malları hatırlatan Arat, "Beşiktaş’ı yönetenler bu sene transferde para harcamadık diyor ancak 60 milyon euro harcadık. Biz gelir gelmez büyük bir arazi alacağız, vaad olarak bunu vermiyoruz bu işi kesinleştireceğiz. Beşiktaş’a gelen herkes bir şeyler alıp gitti. Ben lansmanda Beşiktaş’ın mallarını açıkladım, herkes şaşırdı. Beşiktaşlıya kendi mallarını unutturdular" şeklinde konuştu.

"BU SEÇİM BEŞİKTAŞ İÇİN SON ÇIKIŞ"

Yapılacak seçimin siyah-beyazlılar için kritik olduğuna vurgu yapan Arat, kongre üyelerine çağrıda bulunarak, "Bana karşı hepsi birleşti, burası net. Eski TFF başkanı oturduğu yerde adayları çağırıp icazet vermeye kalktı. Bu düzen böyle devam etmeyecek. Birbirleriyle kavga edenler, birbirlerinin karşısına aday olanlar nedense birleştiler. Bizim felsefemiz belli. Bu seçim Beşiktaş için en kritik seçimdir. Lütfen 3 Aralık günü oy vermeye gelecek olan tüm kongre üyelerimiz bu bilinçle sandık başına gelsinler. Taraftarlarımız süreci bu şekilde takip etsinler. Bu seçim Beşiktaş’ın son çıkışıdır" diye konuştu.

Hasan Arat'ın yönetim kurulu listesinde kimler var? Çarşamba günü açıklayacak

ADALI'NIN LİSTESİ ŞEKİLLENİYOR

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi şekilleniyor.

Adalı, daha önce açıkladığı 2. Başkan Metin Keçeli ve Sportif Direktör Mehmet Özdilek’ten sonra Yönetim Kurulu üyesi olarak; Ege Beşiktaşlı İş İnsanları DerneğiBaşkanı Mahir Kaplan’ın listesinde olacağını açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...