Hasan Arat transfer tarihini açıkladı! Beşiktaş'ta kadro yenileniyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat transfer tarihini açıkladı! Beşiktaş'ta kadro yenileniyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda düzenlenen mazbata töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Seçim dönemi PSG ve Chelsea ile olan yakın ilişkilerinden bahseden Arat, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bugün yapılan mazbata töreninin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başkanlığı döneminde ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkacaklarını hatırlatan Arat, "Büyük bir maç. Seçilir seçilmez Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağız. Stadı taraftarlarımızın dolduracağına ve takımımızın büyük performans göstereceğine inanıyorum. Tüm centilmenliğimizi Türkiye'ye göstermemiz lazım. Biz büyük bir kulübüz. Bunun değerini bilelim." ifadelerini kullandı.

Hasan Arat transfer tarihini açıkladı! Beşiktaş'ta kadro yenileniyor

HASAN ARAT'TAN TRANSFER SÖZLERİ: ÇÖZECEĞİZ

Takıma katılacak oyuncuların olacağını daha önce açıklayan Hasan Arat, Gelecek haftadan itibaren transfere odaklanacaklarını belirterek şöyle konuştu:

"Acilen transfer meselemizi çözeceğiz. Bir an önce futbol takımını toparlayacağız. Taraftarlarımız moralli olsunlar. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunlar sıkıntılı günler olarak görülebilir. Beşiktaş büyük camiadır, çabuk toparlar."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...