Hasan Ali Kaldırım ve Mata aynı takımda

Düzenleyen:
Hasan Ali Kaldırım ve Mata aynı takımda

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, örnek bir davranışa imza attı. Milli futbolcu, Avrupa'nın önemli yıldızları Mata, Chiellini ve Hummels gibi gelirinin yüzde birini hayır işlerine bağışlayacak.

Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım, Manchester Unitedlı Juan Mata'nın önderlik ettiği Common Goal hareketine katıldı. Sarı-lacivertli ekibin futbolcusu, gelirinin yüzde birini hayır işlerine bağışlayacak. 

Hasan Ali, Common Goal hareketine katıldığını sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla duyurdu. 

Fenerbahçeli futbolcu söz konusu harekete destek vererek Mata, Hummels, Chiellini ve Gnabry gibi futbolcuların yanı sıra Hoffenheim Teknik Direktörü Julian Nagelsmann'ın da olduğu isimler arasına katıldı. 

Hareketin öncüsü Mata da sosyal medya hesabından Hasan Ali'nin kararını daha geniş kitlelere duyurdu. 

Söz konusu Common Goal hareketi, sosyal sorunları aşmak için futbolu bir araç olarak kullanan hayır kuruşlarına yardım topluyor. Hasan Ali Kaldırım da gelirinin yüzde birini bu vakfa aktararak önemli katkı sağlamış olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...