Hamzaoğlu'ndan mesaj: Güçlü döneceğim

Düzenleyen:
Hamzaoğlu'ndan mesaj: Güçlü döneceğim

SPOR Haberleri

G.Saray’ın eski hocası, “İleride görev alıp yarım kalan hedefleri bitirmeyi arzuluyorum. Bu takım Avrupa Ligi’nde final oynar” dedi

Galatasaray’ın beklenmedik şekilde yollarını ayırdığı Hamza Hamzaoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. NTVSpor’da soruları cevaplayan sarı-kırmızılıların eski hocası ayrılış gününü anlatırken, “Sabah antrenmandaydık. Scout ekibiyle devre arasında yapacağımız transferleri konuştuk. Cenk Ergün aradı, Fatih İşbecer'in aradığını ve kulübe çağırdığını söyledi. Görüşmek için gittim. Başkan Dursun Özbek karşıladı beni. Hemen 'Biz ayrılma kararı aldık' dedi bana. Ben de ‘Hayırlı olsun’ dedim. Sebebi Umut açıklamalarımmış'' dedi. Galatasaray'a daha güçlü olarak dönmek istediğini ifade eden Hamzaoğlu, "İleride kulübüm yine beni hizmet için çağırırsa yarım kalan hedeflerimize ulaşmayı arzu ederim. Şu anda aldığım direkt bir teklif yok ve ben de biraz dinlenmek istiyorum. Daha farklı tecrübeler yaşamak istiyorum, öncelikli olarak gelirse yurt dışından bir teklif gelirse değerlendirmek istiyorum " ifadelerini kullandı.
Bana operasyon yapıldı
Hamzaoğlu ayrıca, kendisine operasyon yapıldığını ima ederek, "Galatasaray'da beni çok yıpratmaya çalıştılar, özellikle bazı gazeteciler benim için çok ağır eleştirilerde bulundu. Basın tarafından kasıtlı olarak yıpratılmaya çalışıldık. 1 sene şampiyon olduk. Sanırım 2. şampiyonluk fazla olurdu" şeklinde konuştu. Sarı-kırmızılıların eski hocası, Burak Yılmaz için ise “Her oyuncunun maksimumu vermesi için çaba gösterdim. Bunun için de bazı yöntemler vardır. Ben de Burak'tan verim almak için her yolu denedim. Biz geldiğimiz zaman sürekli ofsayta düşen bir Burak vardı ve bunu da biraz törpülemeye başladık. Bir süre iyi gittik ancak daha sonra Burak kendi stiline döndü. Sivas'ta da özellikle Umut'u oynatmadım, Podolski ile başladım ki Burak gereken mesajı alsın" dedi. Hamzaoğlu, Wesley Sneijder’in, “Hep söyledim. İyi çalışmadık” açıklaması için ise “Telefon ile konuştuk. Bana söylediklerinin yanlış yere çekildiğini söyledi ve ‘Takım olarak bazı şeyleri yapmamız gerektiğini ima ettim’ dedi” ifadelerini kullandı. Hamza Hamzaoğlu, “UEFA'da finale kadar gideriz diye düşünüyorum. İnşallah şampiyonluğu alırız. Kolay bir yol değil. Bazı şeyler oturduğunda her şey değişecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Hamzaoğlu’ndan inciler

∂ Grosskreutz ilk gün de bana gitmek istediğini söyledi. Ama şimdi bu durum büyük bir sürpriz oldu.
∂ Mario Gomez, transferde ilk tercihim olmadı. 9 milyon avro istediler. Beşiktaş onu başka bir formülle almış.
∂ Daniel Alves ile görüştüm, 7 milyon euro istedi. Keza Maxi Pereira, 4 yıl kontrat artı 3 milyon avro talep edince vazgeçtik.
∂ Yönetimin istediği raporu, ben de basından duydum. Astana maçı sonrasında “Rapor vermem” dedim.
∂ Fatih Terim ayrılık sonrası aradı. 'Şaka mı yapıyorsun' dedi.
∂ Başkan Dursun Özbek, her defasında beraber yola devam edeceğimizi söylüyordu.
∂ Mustafa Hoca'nın telefonunu açmamam gibi bir durum söz konusu değil. Bir iletişim problemi oldu. O aradığında ben görmedim. Ben mesaj attım o görmemiş

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...