Hamzaoğlu sert çıktı: İşin tadı kaçtı

Hamzaoğlu sert çıktı: İşin tadı kaçtı

SPOR Haberleri

Galatasaray teknik direktörü Hamzaoğlu, galibiyete rağmen disiplinden koptuklarını belirtti ve "İşin tadı kaçtı. Oyuncularla konuşacağız" dedi.


Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında galibiyete rağmen oyuncularına serzenişte bulundu. Hamzaoğlu 3-0'dan sonra oyuncularının bireysel oyunu tercih ettiklerini, disiplinden koptuklarını belirtti ve "İşin tadı kaçtı. Oyuncularla kendi aramızda konuşacağız" dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde;


Acı olaydan dolayı Özgecan için ailesine sabır ve rahmet diliyorum. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın...

Skor 3-1 olana kadar iyi şeyler yaptık. Ancak bu skordan sonra oyuncular maalesef kendilerini düşünmeye başladı. Farkı açmak yerine bireysel tercihler bizi memnun etmedi, işin tadı kaçtı. Bu iyi oyuna gölge düşürdü ama iyi oldu. Bu hatalar bizi bir daha ki maça daha iyi hazırlar. Diğer şeyleri kendi aramızda konuşacağız... Bencilliğin faturası bazı maçlarda ağır olur. Futbol affetmez. Disiplini bırakmamak lazım.

Yasin'den memnunum. Konya maçında iyiydi devamını getirsin istedim. Bruma'dan da memnunum. Diğer oyuncularımdan da memnunum
nbsp;
Melonun belinde ve bileğinde bir problem var. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum. İnşallah Sivasspor maçına tam kadro hazır olacağız.

(Pazartesi günü oynamaları ile ilgili) Birileri Pazartesi birileri Cuma günü oynayacak. Sezon içine yayılmış durumda. Bir şikayetim yok. Cuma'da oynasak aynı Pazartesi de oynasak aynı. Oyuncular diğer maçları seyrederken etkilenmiyor değil motivasyonları. Ama hemen üzerimizden atıyoruz.

(Ergin Ataman'ın oyuncusu Göktürk Ural ile yaşadığı tokat olayı ile ilgili) Bu konu ile ilgili çok yorum yapmam. Ben böyle bir şeyi düşünmem ama nasıl bir ortam oldu onu da bilemiyorum. Ben yorum yapmam bu konuya.

Sivas maçı iyi bir maç olacak. Sergen de çok katkı yapıyor onu da tebrik ederim. Sivas soğuk olur ama zeminde sıkıntı olmaz bence çünkü ısıtma var. Onlar için de bizim için de çok önemli.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...