Hamzaoğlu: "Onun için çok üzülüyorum"

Hamzaoğlu: "Onun için çok üzülüyorum"

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da 4-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından öenmli açıklamalarda bulundu.


Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:


"İlk yarıda çok kötü oynadığımızı söyleyemem, ama skoru yakalayan rakibimizdi. Oyunumuzu biraz daha ileri taşırsak, birden fazla gol bulabileceğimizi devre arasında paylaştık. İkinci yarıda olmasını istediğimiz Galatasaray sahadaydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum."


"Koray'ı (Günter) oynatamadığım için çok üzülüyorum"


"Ben sadece Yasin ve Bilal'den değil, bütün oyuncularımdan çok memnunum. Koray'ı oynatamadığım için çok üzülüyorum. Kadroya da alamıyorum ama, takım olarak herkes çok çalışıyor ve şans geldiğinde ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. İnşallah böyle sürdürürüz."


Benfica ve Fenerbahçe maçları


"Çok yoğun bir tempoya giriyoruz ama Galatasaray bu tempoya alışık. Önümüzde Benfica ve Fenerbahçe maçı var. Şampiyonlar Ligi'ndeki başlangıcı da düşünecek olursak, Benfica maçı bizim için çok fazla önem taşıyor. İnşallah kazanır ve çıkışı yaşarız. Taraftarlara teşekkür ediyorum, inanılmaz bir destek vardı. Oyuncularımız iyi de oynasalar, kötü de oynasalar desteklemekten vazgeçmesinler ki, bizim taraftarımız da bunu yapıyor. Böyle yaptıkları sürece, bize 10 dakika bile yeter maçı çevirmek için."


Hamza Hamzaoğlu'nun basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:


Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıda buldukları gollerle 4-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçında, doğru hamleler yaptıklarını söyledi.


Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, ilk yarıda dirençli bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda istediklerimizi çok fazla yapamadık ama yine de üstün tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Kötü bir gol yedik. Öncesinde faul var sandık ama aslında Bilal orada düşmüş. İkinci yarı daha ofansif oynamaya gayret ettik ve bunda da başarılı olduk" diye konuştu.


"Belki de sezonun en keyif veren maçını oynadık"


Sarı-kırmızılı oyuncuların performansından son derece memnun olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "Herkes sahada neyi var neyi yoksa ortaya koyuyor. Beraber oynuyorlar. Rakibin oyunu da etki etmiş olabilir ama bugün belki de sezonun göze en hoş gelen, en keyif veren maçını oynadık diye düşünüyorum. Goller de gelince bu keyif arttı" değerlendirmesinde bulundu.


Takım olarak çıkışlarını sürdüreceklerine inandığını dile getiren Hamzaoğlu, "Çıkışımızı sürdüreceğimizi düşünüyorum. Herkes çok iyi çalışıyor. En basiti, Koray Günter'i kadroya bile alamıyorum ama bunun için de üzülüyorum. Şu anda düşündüğümüz gibi her şey olumlu gidiyor. Önemli olan, bu durumumuzu daha iyiye taşıyabilmek ve bunu başarabileceğimizi düşünüyorum" şeklinde görüşlerini aktardı.


Önlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica maçı ve Süper Lig'de Fenerbahçe derbisi olduğu hatırlatılarak, hangisini kazanmayı tercih edeceği şeklinde yöneltilen soru üzerine ise sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "İki maçımızda da galibiyet istiyoruz" yanıtını verdi.


"Semih'i vermeyi düşünmem"


Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın devre arasında Inter'e transfer olacağı şeklinde İtalyan medyasına yansıyan haberler olduğunun aktarılması üzerine, bu oyuncuyu bırakmak istemeyeceğini söyledi.


"Semih'i vermeyi düşünmem" diyen Hamzaoğlu, "Şu anda belki oynatmıyoruz ama Semih bizim için çok önemli bir oyuncu. Chedjou ile Hakan Balta iyi götürüyorlar ve biz de düzeni devam ettiriyoruz. Tüm oyuncularımdan son derece memnunum" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...