Hamzaoğlu: Nefes aldırmayın

Hamzaoğlu: Nefes aldırmayın

SPOR Haberleri

Tüm planlarını 3 puan üzerine kuran G.Saray'ın hocası, sarı-kırmızılılara “Tempolu oynayacağız, pas trafiğimizi artırmalıyız” dedi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Benfica ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmaya odaklandı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, gruptan çıkmak için zorlu deplasmandan mutlaka 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılıların hocası, bu nedenle hücuma yönelik bir oyun anlayışı ile futbolcularını Benfica karşılaşmasına hazırlıyor. Dünkü antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapan Hamzaoğlu, karşılaşmanın önemine değindi ve “Silahımız 90 dakika boyunca sıkı pres olacak. Arena'daki maçta rakibimizi bu şekilde zorladığımızda ne kadar pas hataları yaptığını gördük. Benfica'ya yine nefes aldırmayacaksınız. Tempolu oynayıp, artıracağımız pas trafiğiyle 3 puan bizim olacaktır. Ben inanıyorum, siz de inanın” ifadelerini kullandı.
İdeal 11'e dönüş
Ligde oynanan Eskişehirspor maçında fazla forma şansı bulamayan oyuncuları oynatan Hamzaoğlu, Benfica karşısında ideal 11'iyle sahaya çıkacak. Defansın sağı için henüz son kararını vermeyen Hamzaoğlu, Denayer ya da Sabri Sarıoğlu'ndan birini tercih edecek. Savunmanın ortasında tecrübeli isimler Chedjou ve Hakan görev yapacak. Solda ise Fenerbahçe derbisi ile çıkışa geçen Olcan forma giyecek. Orta sahada formda isimler Selçuk ve Bilal birlikte görev yapacak. Kanatlarda Podolski ve Yasin'i kullanmayı düşünen sarı-kırmızılıların hocası, Eskişehirspor maçında sarı kart cezalısı olması nedeniyle oynayamayan Sneijder ile hücumu organize edecek. Hamzaoğlu, Hollandalı yıldızdan Selçuk ve Bilal'e maç boyunca yardımcı olmasını istiyor. Sarı-kırmızılıların kritik Benfica karşılaşmasında gol umudu ise Burak Yılmaz olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...