Hamzaoğlu: İşte benim takımım

Hamzaoğlu: İşte benim takımım

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası,“İkinci yarıdaki futbol beklentileri karşılayacak ve bizi başarıya götürecektir” dedi

Milli aradan sonra Gençlerbirliği galibiyetiyle lige kaldığı yerden devam eden Galatasaray'da yüzler gülüyor. Başkent ekibi karşısında ikinci yarıda atılan 4 gol ve ortaya konan futbol, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nu da fazlasıyla memnun etti. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte soluğu soyunma odasında alan başarılı hoca, oyuncularına “İşte benim takımım. Hepinizi tebrik ediyorum. Siyah ve beyaz kadar farklıydık karşılaşmada. İkinci yarıda ortaya koyduğunuz futbol camiamızın beklentilerini karşılayacak nitelikte. Bu performansımızı devam ettirirsek, hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de istenen noktaya geliriz” ifadelerini kullandı. Hamza Hamzaoğlu, Benfica maçının kendileri için çok önemli olduğunu da söyleyerek, “Taraftarımız bizden Şampiyonlar Ligi'nde eski günlerimize dönmemizi bekliyor. Bunu sağlayacağınıza eminim” diyerek sarı-kırmızılı futbolcuları motive etti.
Değişmez beşli
Bu arada yeniden zirvenin ortağı haline gelen Galatasaray'ın tüm maçlarında forma giyen oyuncu sayısı 5 oldu. Sarı-kırmızılı futbolcular Fernando Muslera, Hakan Balta, Wesley  Sneijder, Lukas Podolski ve Umut Bulut, Spor Toto Süper Lig, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 11 resmi maçta da süre alarak teknik direktör Hamza  Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezleri arasına girdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...