Hamzaoğlu, galibiyetin şifresini açıkladı

Hamzaoğlu, galibiyetin şifresini açıkladı

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 5-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Torku Konyaspor'u 5-0 gibi farklı bir skorla yenerken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonrası oldukça memnundu.

Maç içindeki skora rağmen oyuncuların oyundan kopmadığını belirten Hamzaoğlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. nbsp; Gol bulmamıza rağmen aynı performansı sahada devam ettirdiler. Oyuncularım 5 golü bulana kadar inanılmaz bir mücadele sergiledi. Bu dakikadan sonra yorulmaları normal. Konyaspor'un da çok iyi oyuncuları var ve iyi futbol oynuyorlar. Buradan 5-0'lık sonuçla ayrıldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Cesare Prandelli sonrası Galatasaray'daki değişimin sorulması üzerine Hamza Hamzaoğlu, "Benimle ilgili olduğunu sanmıyorum. Oyuncularımız içindeki arzu ve isteği ortaya çıkardı. İnşallah bu şekilde devam ederiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...