Hamzaoğlu, Benfica maçının taktiğini belirledi

Hamzaoğlu, Benfica maçının taktiğini belirledi

SPOR Haberleri

Hızlı hücumlarıyla dikkat çeken Portekiz temsilcisini öncelikle durdurmayı planlayan G.Saray'ın hocası, sakin bir oyun tercih ederek gol arayacak

Şampiyonlar Ligi'ne Atletico Madrid mağlubiyeti ile başlayan, ikinci maçında deplasmanda Kazakistan temsilcisi Astana ile berabere kalan Galatasaray, yarın Benfica karşısında ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, yardımcıları ile Portekiz temsilcisini analiz edip maçın taktiğini belirledi. Galatasaray, Arena'daki mücadelede sabırlı oyunu tercih ederek öne geçmeyi planlıyor. Hamzaoğlu ve ekibi, Benfica'nın özellikle hızlı hücumlar ile skor bulduğunu düşünerek, savunma kurgusuna büyük önem veriyor. Portekiz temsilcisini, önce durdurmayı düşünen Hamzaoğlu, ardından Wesley Sneijder ve Selçuk İnan'ın organize edeceği hızlı pasa dayalı atak anlayışı ile gol bulmaya çalışacak. Sakatlığı henüz tam olarak geçmeyen Jason Denayer'in zorlu karşılaşmada oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmadı. Belçikalı oyuncunun görev alamaması halinde Sabri Sarıoğlu on birde olacak.
Kanatlara özel önlem
Atletico Madrid karşılaşmasında Hakan Balta'yı ön libero olarak kullanan Hamzaoğlu, Benfica önünde sürpriz bir hamle yapmayı düşünmüyor. Galatasaray teknik direktörü, özellikle kanat ataklarına karşı özel önlem alacak. Gençlerbirliği mücadelesinin ikinci yarısında takımın kurduğu baskıdan memnun olan Hamzaoğlu, benzer bir anlayış ile sahaya çıkıp maçın ikinci yarısında hücuma ağırlık vermeyi düşünüyor.
Benfica maçına İskoç hakem
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yarın Portekiz'in Benfica takımı ile oynayacağı C Grubu karşılaşmasının hakemleri belli oldu. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Maçta Damien MacGraith ve Francis Connor'un yardımcı hakem olarak görev alacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...