Hamzaoğlu artık Yasin'i kulübede oturtmayacak

Hamzaoğlu artık Yasin'i kulübede oturtmayacak

SPOR Haberleri

Başakşehir, Kasımpaşa ve Gaziantep maçında G.Saray için önemini kanıtlayan Yasin Öztekin'e hocası, "Sivas karşısında en güvendiğim oyuncusun" dedi

Hem Süper Lig'de hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da son haftaların önemli ismi Yasin Öztekin, yedek kulübesine veda edecek. İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve son olarak da Gaziantepspor karşılaşmasında Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu kanıtlayan sarı-kırmızılı futbolcu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'dan forma garantisi alarak moral buldu. Sarı-kırmızılıların hocası, yükselen formuna rağmen önce Trabzonspor deplasmanında Yasin'i ilk yarıda oyundan almış, geçtiğimiz hafta sonunda Arena'da yapılan Gaziantepspor mücadelesine ise yedek soyundurmuştu. Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin Öztekin'in yerine Olcan Adın'ı tercih etmesi çokça eleştirilmişti. Genç çalıştırıcı, "Rakibi yormak istedik. O nedenle de Yasin'e son 30 dakika şans verdim" dese de bu sarı-kırmızılı taraftarları tatmin etmemişti. Yasin Öztekin'in Galatasaray için ne kadar önemli olduğunu geç de olsa gören Hamzaoğlu, bundan sonra Yasin Öztekin'i banko 11'de oynatma kararı aldı.
Moral aşıladı
Dünkü antrenman öncesinde sarı-kırmızılı oyuncuyla özel görüşen Hamzaoğlu, "Sivasspor ile zorlu bir kupa maçı oynayacağız. En güvendiğim futbolcusun. Kaliteni bir kez daha kanıtla ve final için avantaj sağlayalım" diyerek moral aşıladı. Bu arada son haftalardaki forma şansını kullanamayan Olcan Adın'ın ise ligde forma giyme şansı azaldı. Tecrübeli oyuncu, Gaziantepspor karşılaşmasında oyundan alınırken, ıslıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...