Hamza hoca formundan bir şey kaybetmemiş

Hamza hoca formundan bir şey kaybetmemiş

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başındaki ilk sınavında Eskişehirspor'u 4-2 yenen Hamza Hamzaoğlu, formundan hiç bir şey kaybetmediğini bugünkü antrenmanda belli etti.



bugünkü antrenmanda akrobatik hareketleriyle resmen şov yaptı.


Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.


Aydın Yılmaz ve Blerim Dzemaili'nin de katılımıyla tam kadro olarak gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra top kapma ve pas çalışmalarının yapıldığı antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde duruldu.


Sakatlıkları geçen Aydın Yılmaz ve Blerim Dzemaili, performans uzmanı Serkan Salman eşliğinde özel bir teste tabi tutuldu. Türkiye Kupası'ndaki Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.


Antrenmanın ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları, ayak tenisi oynadı. Hamzaoğlu, ayak tenisi maçında yaptığı hareketlerle, 44 yaşında olmasına rağmen hala çok formda ve atletik olduğunu kanıtladı.


nbsp;
Galatasaray Futbol Takımı, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.
Hamza hoca formundan bir şey kaybetmemiş



Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...