Hamza Hamzaoğlu, transfer politakalrını anlattı

Hamza Hamzaoğlu, transfer politakalrını anlattı

SPOR Haberleri

G.Saray'ın genç hocası, "Az oyuncu alacağız. İstikrarı koruyarak güçleneceğiz. Bilal ile anlaştık, Amrabat ve Sercan'ı kampa götüreceğim' dedi

Ali YEDEK
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başkan Dursun Özbek'le 3 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardığını ve yakın zamanda imzayı atacağını söyledi. Sarı-kırmızılıların hocası, "Transfer çalışmalarımız sürüyor, oyuncularla görüşüyoruz. Elimizde geniş bir transfer listemiz var ama bu geniş listeye rağmen alacağımız oyuncu sayısı çok fazla olmayacak. Amacımız, ilk senede çok büyük başarılar yakalamak değil, adım adım, istikrarı koruyarak devam etmek. Ancak geçtiğimiz yıldan daha iyi duruma gelmek için çalışacağız. İnşallah 3-5 yıl içinde de o Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefine doğru adım adım yaklaşmış oluruz" dedi. Hamzaoğlu, "Bilal Kısa ile prensip olarak anlaştık. O da 1-2 gün içinde gelecek ve burada sözleşme imzalayacağız. Ambarat ve Sercan'ı kampa götürmeye karar verdim. Şu anda belirgin olarak öncelik forvet. Goran Pandev'in gitmesiyle sadece Burak Yılmaz ve Umut Bulut kaldı. İki oyuncuyla devam edemeyiz. Oraya oyuncu almak zorundayız. Diğer bölgeleri ise destekleme amaçlı ya da kadromuza direkt etki edecek 1 ya da 2 oyuncu transferi yapmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
Melo'yla devam etmek istiyorum
Sarı-kırmızılı hoca, "Birinci kamp dönemi başlayana kadar tüm transferi tamamlamamız mümkün değil. Melo'yla da devam etmeyi çok istiyorum. Ancak kim olursa olsun, gelip 'ben gitmek istiyorum' derse de yapacak bir şey yok. Sabri Sarıoğlu'nın da takımda kalmasından yanayım" diyerek sözlerini tamamladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...