Hamza Hamzaoğlu motive etti: Bu fırsatı kaçırmayın

Hamza Hamzaoğlu motive etti: Bu fırsatı kaçırmayın
SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası "Rakiplerimiz puan yitirdi. Kazanmanın tam zamanı. Rehavete kapılmadan bu işi bitirmeliyiz" dedi

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle adım adım şampiyonluğa koşan Galatasaray, bugün sahasında Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya odaklandı. Rakipleriyle farkı açan sarı-kırmızılılarda oyuncuların yüksek morali dikkat çekerken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu dün idman öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Gençlerbirliği karşılaşmasının önemine dikkat çeken genç teknik adam, "Rakiplerimiz ikişer puan yitirdi. Bu fırsat kaçmaz. Gençlerbirliği karşılaşmasını kazanarak şampiyonluk yolunda işimizi kolaylaştırmalıyız. Biz maç kazanmadan rakiplerimizin kaybettiklerine bakmamız anlam kazanmaz" ifadelerini kullandı.
"Ankara'da yenememiştik"
Hamzaoğlu, kesinlikle rehavete kapılmamalarının gerektiğini söyleyerek, "Gençlerbirliği oldukça tehlikeli bir takım. Ankara'da rakibimizi yenememiştik. Dikkatli oynayıp, az hata ile maçı tamamlamamız gerek. Eğer elde ettiğimiz avantajı düşünerek sahada mücadele edersek, çok zorlanırsınız" uyarılarını yaptı. Bu arada Galatasaray, dün yaptığı antrenmanla Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde mücadelenin taktiğini çalışan sarı-kırmızılılar kampa girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...