Hamit Altın'saray'!

Düzenleyen:
Hamit Altın'saray'!

SPOR Haberleri

Takımın en büyük yıldızı Sneijder'i küstüren yönetim, futbol hayatı bitti denilen 34'lük Hamit'in önüne yine bir servet döktü. Taraftar çıldırırken, diğer bir şok Sabri'ye de 1 milyon 250 bin avro ödenmesi oldu.

Galatasaray yönetimi gün geçmiyor ki yeni bir sansasyonel işe daha imza atmasın!.. Geçtiğimiz günlerde Hamit Altıntop ile sözleşme yenileneceği ancak, herhangi bir garanti ücret ödenmeyeceği belirtilmişti. Çünkü tecrübeli futbolcunun geçen yıl hiç forma giymediğinden yönetimden para talep etmediği ve boş kağıda imza atacağı ifade edilmişti. Ancak dün Galatasaray'ın KAP'a yaptığı bildirim başta sarı-kırmızılı taraftarlar olmak üzere tüm Türkiye'yi şaşkınlığa uğrattı.  Yapılan açıklamada, Hamit ile bir yıllık sözleşme imzalandığının altı çizilip, "2016-2017 sezonu için futbolcuya net 1.650.000 avro sabit transfer ücreti ödeyecektir" denildi. Hamit'in alacakları garanti ücretle de sınırlı kalmadı.

Algı oluşturma çabası
Futbol hayatının artık sonunda olan futbolcuya maç başı olarak da 25 bin avro ödeneceği belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün yaptığı bildirimde, Hamit'in oynadığı ve bu müsabakalarda G.Saray'ın aldığı her puan için de tecrübeli isme 5 bin avro prim verileceği aktarıldı. Camiayı en çok öfkelendiren ise, KAP'a yapılan açıklamada, "Futbolcu Galatasaray'dan olan 1.373.842,55 avro  alacağından vazgeçmiştir" ifadesi oldu. "Hamit'in büyük fedakarlık yaptığı ve yönetimin de bir transfer başarısı sergilediği" şeklinde bir algı oluşturulmak isterken, 34 yaşındaki futbolcu gelecek sezon, feragat ettiği rakamın daha fazlasını cebine koyacak.         >
Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...