Hami seferberlik ilân etti

Hami seferberlik ilân etti

SPOR Haberleri

Trabzonspor’da göreve başlayan yeni teknik direktör Hami Mandıralı, oyuncularını pazar günü oynanacak Beşiktaş maçına hazırlamak için adeta tesislerde yatıp kalkıyor.

Antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgilenip düz koşu sırasında bile konuşarak futbolcusuna yakın olmaya çalışan Hami Mandıralı'nın her oyuncusuyla özel görüşmeler yaptığı belirtildi. Tüm futbolcularını yakından tanımak isteyen Hami Mandıralı'nın takımda aile ortamı oluşturmak için kaynaşmaya özellikle önem verdiği, bu yönde çeşitli etkinlikler de düzenleneceği vurgulandı.

Özer ve Mustafa seferberliği
Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Özer Hurmacı ve Mustafa Yumlu'nun Beşiktaş maçına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi. Her 2 oyuncunun da sağlık durumuyla ilgili takım doktorundan sık sık bilgi alan Hami Mandıralı'nın maça yetiştirilememeleri halinde Mustafa'nın yerine Douglas'ı, Özer'in yerine de Marin'i sahaya sürmesi bekleniyor.

Hazırlıklar sürdü
Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu sabah basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmada, ısırma hareketlerinin ardından taktik antrenman gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...