Hami Mandıralı'dan Galatasaray taraftarına tepki

Hami Mandıralı'dan Galatasaray taraftarına tepki

SPOR Haberleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 4 kırmızı kart gördükleri Galatasaray maçı sonrası "Dimdik futbol oynadık." dedi.

Süper Lig’in 22. haftasında Galatasaray, Trabzonspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada bordo mavili takıma 4 kırmızı kart çıkarken Teknik Direktör Hami Mandıralı, maç sonrası açıklamalarda bulundu.
Mandıralı, “Bugün Trabzonspor olarak futbol oynamak için sahaya çıktık. En güzelini vermeye çalıştık. Dimdik durduk. Oynadığımız futbolun karşılığını alamadık. Üzüntülüyüz” ifadelerini kullandı.
Hakemin 4 kırmızı kartı ve verilen verilmeyen penaltılar için sorulan sorulara Mandıralı, “Bütün kararları tüm Türkiye gördü, benim görmeme gerek yok. Başkanımız bu konularla alakalı bir açıklama yapacak” diye cevap verdi.
Bir basın mensubunu ‘Selçuk o pozisyonda penaltıyı dışarı atabilir miydi?’ şeklindeki soruya genç çalıştırıcı şöyle cevap verdi:
“Ama bunları beklemek mümkün değil. Selçuk Galatasaray formasını giyiyor. Böyle bir şey beklemek doğru olur, olmaz bilemiyorum. Ama sonuçta biz burada dimdik futbol oynadık. Ayakta durduk.”
Mandıralı, Salih Dursun’un hakeme gösterdiği kırmızı kartla alakalı, “Biz oyuncularımıza sizin işiniz top olması lazım derim. Dolayısıyla bunları hangi futbolcu yaparsa yapsın bu yanlış. Sonuçta maçı yöneten bir hakem var. Kararları da o verir. Futbolcular ise sadece topla ilgilenmeliler” yorumunda bulundu.
Mandıralı, basın toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin de sorularını cevaplandırdı. Galatasaraylı taraftarların maçın son dakikalarında ‘oley’ çekmesini Mandıralı, “Onlara da o yakışır” diyerek tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...