Hami Mandıralı şans istedi: "Kimse antrenör doğmuyor"

Hami Mandıralı şans istedi: "Kimse antrenör doğmuyor"

SPOR Haberleri

Trabzonspor Antrenörü Hami Mandıralı, takımın başında ilk maç deneyiminin olduğunu, forvet hattında çoğalmakta sıkıntı çektiklerini söyledi.

Trabzonspor Antrenörü Hami Mandıralı, takımın başında ilk maç deneyiminin olduğunu, oyunun genelinde futbol adına gereken her şeyi yaptıklarını söyledi.

Oyuncularının maçı kazanmak için çaba sarf ettiklerini belirten Mandıralı, "Golden sonra da pozisyonlar bulduk, forvet hattında çoğalmakta sıkıntı çektik. Beklemediğimiz anda 2 gol yedik. Oyunu yine bırakmadık. Oyuncu değişiklikleri skora katkı sağladı. Galip gelemedik ama mağlup da olmadık. Futbol kazanınca güzel oluyor. Kazanmaya daha fazla ihtiyacı olan bizdik" dedi.

Mandıralı, "Herkesin şansa ihtiyacı vardır. Bana da şu anda böyle bir misyon verildi. Ben hazırım. Kimse doğarken antrenör doğmuyor. Sayısız hocalarla çalıştım. Futbolcuyu yönetmek, taktik, bizim içinde olduğumuz şeyler. Şans verilirse üstesinden geleceğime inanıyorum. Yeter ki yönetim kurulumuz bize o şansı versin" dedi.

Trabzonspor oyuncusu Marc Janko, maça iyi başladıklarını ancak 2. yarı üst üste 2 gol yediklerini dile getirerek, yine de karşılaşmayı bırakmadıklarını vurguladı.

Trabzonspor'un 2 golünü atan Emre Güral da takım arkadaşlarını kutladıktan sonra "Maça çok iyi başladık. İkinci yarıda yediğimiz gollerle sarsıldık ama karşılaşmayı bırakmadık. Beraberliği hak ederek aldık" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...