Hami Mandıralı meydan okudu, 'Müthiş bir maç olacak'

/ Kaynak: İHA
Hami Mandıralı meydan okudu, 'Müthiş bir maç olacak'

SPOR Haberleri  / İHA

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı meydan okudu, Juventus ile oynamanın kendilerine büyük bir keyif vereceğini söyledi.

Trabzonspor'a UEFA Kupası için bugün yapılan kura çekiminde, Galatasaray tarafından Şampiyonlar Ligi dışına itilen İtalyan takımı Juventus çıktı. nbsp;UEFA Kupası kura çekimi sonrasında konuşan Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Hami Mandıralı, Juventus ile oynamanın kendilerine büyük bir keyif vereceğini söyledi. Hami Mandıralı "Müthiş bir maç olacak, Juventus'u elemek ayrı bir keyif verir" dedi. UEFA Kupası'nda bu yıl güzel maçlar çıkardıklarını belirten Mandıralı "Bugüne kadar iyi sonuçlar aldık. Uluslararası deneyimi olan futbolcularımız var. Onların perfonmansı ile bu durumlara geldik. Müthiş bir maç olacak. Futbol sahada oynanarak kazanılıyor. Biz kendi gücümüz doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışacağız. Futbol oynanmadan kazanılmıyor" dedi. İlk maçın deplasmanda oynanacak olması ile ilgili Hami Mandıralı "İçerde veya dışarıda önemli olan kendi futbolunuzu sahaya yansıtmanız. Takıma devre arasında katılacak oyuncular olacak. Onlarla daha da güçleneceğiz. Futbol bütün sonuçlara açık bir oyun. Juventus'u elemek ayrı bir keyif verir. Trabzonspor'u Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu. Hami Mandıralı, orta saha ve santrafor mevkiinde transfer düşündüklerini kaydederek "Avrupa'dan 1-2 oyuncu iye görüşüyoruz. İsim veremem ama devre arasında takıma katılacak yerli oyuncular da var. Onlarla güçleneceğiz. Bu transferler olmasa da elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. nbsp;
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...