Halil Umut Meler'in beyninde hasar var mı? Başhekim son durumu açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Halil Umut Meler'in beyninde hasar var mı? Başhekim son durumu açıkladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve iki kişinin yumruk ve tekmeli saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Açıklamada Halil Umut Meler'in beyninde kalıcı bir hasar olmadığı, yarın sabah taburcu edileceği kaydedildi.

Dün akşam oynanan ve 1-1 biten MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğradı, darbeyle yere düşen Meler bazı kişilerce de tekmelendi. Yeşil sahaya taşan şiddet büyük tepki topladı, tüm liglerde maçlar süresiz ertelendi. 

Şiddet eylemine karışan tüm şüpheliler hakkında, "6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık" ve "kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle yaralama" suçlarından Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Faruk Koca ve beraberindeki 2 kişi tutuklandı.

Halil Umut Meler'in beyninde hasar var mı? Başhekim son durumu açıkladı

HAKEM MELER'İN SON DURUMU NE?

Yumruk ve tekmeli saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında hastane başhekiminden yeni açıklama geldi. Başhekim, açıklamasında "Sol gözündeki kanama azalmaya başladı. Oradaki kırık iyileşecektir. Sabah da beyin kontrolünü yaptık. Beyinde hasar yok. Kalıcı bir hasar kalmayacak gözünde. Bugün sadece olayın stresi ile sabah tansiyonu yükseldi. Onu kontrol altına aldık. Bugün de misafirimiz olacak, büyük ihtimalle yarın sabah taburculuğunu planlıyoruz" dedi.

ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da hakem Halil Umut Meler'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Erdoğan, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ifade etti. Erdoğan, Meler'e olayın ardından ilgili bakanlara ivedilikle gerekenin yapılması talimatını verdiğini söyledi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Faruk duman 12 Aralık 2023 15:34

Hakemlerin hepsinin kafası kırık zaten sürekli yanlış karar vererek milleti zıvana dan çıkarttı lar Ali koç uyardı zamanında ama dinlemediler yabancı hakem gelmeli yalancı hakemden iyidir hatta federasyon da değişmeli heleki mhk başkani hakemlere kin tohumu aşılıyor

Sonraki Haber Yükleniyor...