Halil Dervişoğlu Süper Lig'den gelen teklifi kabul etti! Milli golcü geri dönüyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Halil Dervişoğlu Süper Lig'den gelen teklifi kabul etti! Milli golcü geri dönüyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Brentford'dan ayrılacak olan Halil Dervişoğlu'nun Beşiktaş ile anlaştığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar, bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

Şenol Güneş'in takımda istediği Halil Dervişoğlu, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti. Daha önce Süper Lig'de Galatasaray forması da giyen Halil, bonservis sorununun giderilmesi halinde resmi sözleşmeye imza atacak. Brentford'un gelecek planlarında olmayan 23 yaşındaki yıldız, yeni sezonda Siyah-beyazlı formayı giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, "Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford 2 milyon euro bonservis bedeli istedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an Halil için beklemeye geçtik." ifadelerini kullandı.

Yeniden İstanbul'a dönmeye hazırlanan Halil'in transferin tamamlanması durumunda 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Halil Dervişoğlu Süper Lig'den gelen teklifi kabul etti! Milli golcü geri dönüyor

ŞENOL GÜNEŞ: FORVETİN HER YERİNDE OYNAYABİLİYOR

Halil Dervişoğlu'nun transfer listesinde olduğunu doğrulayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Halil Dervişoğlu tercihimdir. Türk oyuncu olduğu için söylüyorum. Forvetin her yerinde oynayabiliyor. Çıkış yapabilecek bir oyuncu olduğu için fikrimi açıkça söylüyorum. Olumlu düşünüyorum." demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...