Halil Dervişoğlu adım adım Beşiktaş'a

- Güncelleme:
Halil Dervişoğlu adım adım Beşiktaş'a

SPOR Haberleri

Beşiktaş, kulübüyle bir yıllık mukavelesi kalan Halil Dervişoğlu’nda sona geldi. İngiliz ekibinin cevabı bekleniyor

Az ve öz transfer yapacak olan Beşiktaş, forvet bölgesine tanıdık bir ismi almak üzere... Bir dönem Galatasaray forması da giyen millî golcü Halil Dervişoğlu Kartal olmaya yakın. Oyuncu ile her konuda anlaşma sağlayan yönetim, kulübü Brentford’a teklifini sundu ve cevap bekliyor. Bir yıllık daha mukavelesi bulunan Halil çin önerilen bonservis bedeli ise 1,5 milyon avro. 

DEST DE TAMAM

Bu arada Kartal, Barcelona’nın yıldızları için devredeydi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın ön görüşme yaptığı isimlerden Sergino Dest için söz kesildi. Geçen sezonu Milan’da kiralık geçiren ve fazla süre alamayan ABD’li stoperin kiralanması konusunda taraflar anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar, 22 yaşındaki oyuncu ile de görüşüp transferi resmiyete dökecek.

ATİBA ARTIK EMEKLİ OLDU

Sezon sonunda Beşiktaş’a veda eden 40 yaşındaki Atiba Hutchinson, Kanada Millî Takımı’nın, dün geceki ABD maçı sonrası emekli olduğunu duyurdu. Atiba “Güzel ülkemi 20 yıl temsil ettikten sonra artık kramponlarımı asma vaktim geldi. Her şey için teşekkürler Kanada” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...