Hakemlere tam not: 8.4

Hakemlere tam not: 8.4

SPOR Haberleri

Elazığ-Fenerbahçe maçının gözlemcisi Sebahattin Şahin, Hüseyin Göçek ve yardımcısı Kemal Yılmaz'ın kararlarını destekleyen notlar verdi.

Elazığ-Fenerbahçe maçının 58.dakikasında Cristian'ın gördüğü kırmızı kart gündeme damgasını vurdu. F.Bahçe maçtan sonra tehditvari bir bildiri yayınlayarak MHK ve TFF'yi topa tuttu. Ancak karşılaşmanın gözlemcisi Sebahattin Şahin, çok eleştirilen Hüseyin Göçek ve yardımcısı Kemal Yılmaz'ı haklı buldu. Onur'un, Cristian'ı arkadan tutup indirdiği pozisyonda yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ın, kulaklıktan Hüseyin Göçek'e, "Cristian tekme attı. Kırmızı, kırmızı" ifadelerini kullandığı ve bunun hakem ve gözlemci raporlarında yer aldığı öğrenildi. Gözlemcinin Emenike'nin beklediği 2 penaltı pozisyonu için de hakem Göçek'in "devam" kararını isabetli bulduğu ve notunu 8.4 olarak verdiği bildirildi. Geçen hafta Kasımpaşa maçında yerde yatan rakibine tekme atan Alves'in kırmızı kart görmemesini destekleyerek Fırat Aydınus'a Trabzon-Kayseri maçını veren MHK'nın, bu hafta Cristian'ı atan Hüseyin Göçek'i destekleyip desteklemeyeceği bugün açılanacak olan 23.haftanın hakem tayinleriyle belli olacak. nbsp;? Ömer Faruk ÜNAL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...