Hakemler, Galatasaray-Juventus maçını neden erteledi

Hakemler, Galatasaray-Juventus maçını neden erteledi

SPOR Haberleri

Hakemler, Galatasaray-Juventus maçının ertelenme kararının alındığı toplantıda yaşananları, hakemlerin maçı erteleme gerekçeleri ve yaşananları yorumladı.

Galatasaray-Juventus maçının ertelenme kararının alındığı toplantıda yaşananları hakemler yorumladı, "Toplantının olduğu yerdeydik. Hakem, takım kaptanları ve UEFA gözlemcileri toplantı yaptı. Yaklaşık 20 dakika sürdü toplantı. UEFA yetkilisi ile tele konferans yapıldı. Hakemlerin endişeleri sahadaki çizgilerin yeniden kaybolması yüzünden hata yapmaları, ayrıca oyuncuların kaygan zeminde sakatlanma olasılığıydı. Ardından gözlemci topun sekebileceğini, bu şartlarda oyunun oynanabileceğini, tekrar kontrol etmek gerektiğini söyledi. Hep birlikte dışarı çıktılar, hatta Selçuk İnan bu sırada 'Maçın ertelenme ihtimali yüksek' dedi. Hakem sahayı kontrol ettikten sonra 'Az önceki şartlar devam ediyor, maçı bu şekilde oynatamayız' dediler." (Kaynak: ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...