Hakem tartışmaları dünyanın gündeminde: Yönetici VAR odasını bastı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Brezilya Serie A'da Gremio'nun sahasında Corinthians'ı konuk ettiği maçta, Corinthians'ta takımın yöneticisi Alessandro Nunes öfkelenerek hakemin kararlarına itiraz etmek için VAR odasını bastı.

Türkiye'de sık sık tartışılan Video Asistan Hakem (VAR) sistemi dünya futbolunun yeniden gündemine geldi. Brezilya'da hakemin yanlış karar verdiğini düşünülen kararın ardından VAR'ın devreye girmemesi üzerine bir yönetici VAR odasını bastı.

Olay, Brezilya Serie A'da Gremio'nun sahasında Corinthians'ı konuk ettiği maçta yaşandı.

VAR ODASI BASILDI

Mücadelenin ilk dakikalarında Bruno Mendez'in kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi kalan Corinthians'ta takımın yöneticisi Alessandro Nunes öfkelenerek hakemin kararlarına itiraz etmek için VAR odasını bastı.

Güvenlik güçlerinin müdahalesi sonrası VAR odasına girmelerine müsaade edilmeyen Corinthians yöneticileri hakemlerin bulunduğu odaya alınmadı. 

2 TAKIMDA 10 KİŞİ KALDI

İki takımın da 10 kişi tamamladığı bir mücadele, Corinthians'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Böylelikle Corinthians küme potasından kendini uzaklaştırma yolunda 3 puan daha kazandı.

Olay, ilk yarının ilk altı dakikasında yaşandı. Matheus Bidu'nun düşmesiyle başlayan tartışmalı pozisyon, penaltı ve kırmızı kart itirazlarına yol açtı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...