Hakem penaltı vermediği için özür diledi! Kritik maçtaki kararları çıldırtmıştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hakem penaltı vermediği için özür diledi! Kritik maçtaki kararları çıldırtmıştı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Almanya Bundesliga'da oynanan Bochum - Borussia Dortmund maçında verdiği kararlar nedeniyle eleştirilen hakem Sascha Stegemann, penaltı vermediği için özür dilediğini açıkladı.

Bundesliga şampiyonluk yarışını doğrudan etkileyen Bochum - Borussia Dortmund maçında verdiği kararlarla gündem olan Alman hakem Sascha Stegemann sürpriz bir çıkış yaptı.Büyük tartışmaların yaşandığı 1-1'lik karşılaşma sonrası açıklama yapan Stegemann, konuk ekip Borussia Dortmund lehine penaltı vermediğini itiraf ederek şu ifadeleri kullandı:

"Tekrar izledim ve daha iyi gördüm, net penaltı. VAR'ın müdahalesi doğru karar olurdu. Video Yardımcı Hakemin de benim kadar kötü olduğu söylenebilir"

SASCHA STEGEMANN: TEHDİT EDİLDİK

Alman basınından Bild'e konuşan Sascha Stegemann, Bochum - Borussia Dortmund maçı sonrası tehdit edildiğini söyledi. Penaltı tercihinden dolayı eleştirilen Alman hakem, "Cuma gecesi yaşananları anlayabiliyorum. Maalesef dün hoş olmayan şeyler yaşandı. Ailem ve ben maalesef tehdit edildik. Bu yüzden korumaya ihtiyacımız olduğunu hissettim ve suç duyurusunda bulundum. Şu an polis koruması var yanımızda." dedi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...