Hakan Keleş: Altın değerinde bir 3 puan! Ekstra izin verdik oyuncular, tatili hak ettiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'yi deplasmanda 1-2 mağlup eden Giresunspor'da futbolcular ekstra izin verildi. Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe'yi de deplasmanda yenmeyi başaran teknik direktör Hakan Keleş galibiyeti "Bizim için bir moral oldu. Altın değerinde bir 3 puan. Zorlu bir süreçten geçiyoruz" sözleriyle değerlendirdi.

Giresunspor'un galibiyet serisi Fenerbahçe zaferiyle 3 maça çıktı. 13. haftada direkt rakibi İstanbulspor'u içerde 3-2 mağlup eden Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 0-2 geriye düştüğü Ankaraspor maçını 90+3'te gelen golle 3-2 kazanıp tur atlamayı başarmıştı.

Yeşil-Beyazlılar bu sezon 4. galibiyetini alırken bu 4 galibiyet de İstanbul takımlarına karşı geldi. Fenerbahçe zaferinin ardından basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, şunları söyledi:

"FENERBAHÇE MUTLAK FAVORİYDİ"

“Deplasmanda fena oynamıyorduk ama bir Galatasaray galibiyeti vardı. Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe’ydi. Biz sürpriz yapmak amacındaydık. Oyuna iyi başladık ama bir penaltı golüyle geri düştük. Sonra rakibin eksik kalması bize biraz oyunumuzda daha iyi oynamamıza sebebiyet verdi. Oyunu ele aldık, galibiyeti çok istedik. Oyuncularım iyi bir performans gösterdi. Onlara teşekkür ediyorum."

FUTBOLCULAR TATİLE ÇIKACAK

"Maçın genelinde kazanmak istedik ama iyi başlayamadık, oyun sonradan bize döndü. Bizim için bir moral oldu. Altın değerinde bir 3 puan. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Fenerbahçe ile puan alamamıştık. Onu da oyuncularım sağladılar. Bizim adımıza güzel bir gün. Ekstra izin verdik oyunculara, tatile çıkacaklar. Taraftarımız bizi iyi şekilde destekledi. İnşallah iç sahada da o desteği görürüz."

https://twitter.com/Giresunspor/status/1591461547842355201

Hakan Keleş: Altın değerinde bir 3 puan! Ekstra izin verdik oyuncular, tatili hak ettiler

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...