Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklamaları

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer açıklamaları

SPOR Haberleri

Transfer söylentileri hakkında konuşan milli yıldız teknik direktörüne de övgüler yağdırdı.

Almanya'da Bayer Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu, ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu. Transfer söylentileri hakkında konuşan milli yıldız teknik direktörüne de övgüler yağdırdıAdının transfer dedikodularına karıştığı Manchester United ve Bayern Münih için, "Şu anda kulüp değiştirmek gündemimde yok. Bayer'de rahatım yerinde ve başka bir takımı düşlemiyorum. Tüm dikkatim takımım üzerine" ifadelerini kullandı.


Teknik Direktörü Roger Schmidt'ten 'çalıştığım en iyi hoca' şeklinde bahseden Hakan, "Eğer probleminiz varsa bunu hemen anlıyor. Bir şeylerin yanlış gittiğini hissedebiliyor ve sizinle gelip konuşuyor. Bunu daha önce hiç tecrübe etmemiştim. Takımdaki tüm oyuncular onunla çalışmaktan memnun" dedi.Hakan ayrıca hayalinin Bundesliga şampiyonluğu olduğunu söylerken, "Tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Bu sezon 12 gol attım ama az asist yaptım. Gelecek sezon asist sayımı artırabilirim" şeklinde konuştu.Bayer Leverkusen ile 44 maça çıkan 21 yaşındaki orta saha 7'si duran toptan olmak üzere 12 gol attı ve 10 da asist yaptı.


sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...