Hakan Çalhanoğlu için 2 formül masada! Dudak uçuklatan bonservisi İtalyanlar açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu için 2 formül masada! Dudak uçuklatan bonservisi İtalyanlar açıkladı

SPOR Haberleri

Milan'dan sonra Inter'e transfer olan ve İtalya'da geçirdiği 5 buçuk senelik kariyerinde taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu İngiltere'ye gitmeye hazırlanıyor. 1,5 sezonluk sözleşmesi olmasına rağmen maddi olarak sıkıntıda olduğu için milli oyuncuyu yaz transfer sezonunda elden çıkarmayı düşünen Inter, bonservis bedelini belirledi.

Uzun süredir Serie A'da top koşturan Hakan Çalhanoğlu, istikrarlı performansıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Teknik direktör Simone Inzaghi'nin ilk 11'de şans verdiği milli futbolcu, takımını sırtlamaya devam ederken transfer iddiaları da peş peşe geliyor. Sözleşmesi 2024 Haziran ayında sona erecek olan futbolcu için İtalyan basınında gündeme bomba gibi düşecek bir haber yer aldı.

BONSERVİS BEDELİ 30 MİLYON EURO

Sözleşmesinin sona ermesine 1.5 sezon kalan Hakan için harekete geçen İtalyan ekibinin 2 plan üzerinde durduğu iddia edildi. İtalyan basınında çıkan habere göre; Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesini en az 1 sene daha uzatmayı planlıyor. 1994 doğumlu oyuncunun devam etmesini isteyen teknik direktör Inzaghi, başarılı isimle yolları ayırmayı istemiyor. Ancak Inter yönetiminin bedelsiz olarak renklerine kattığı Hakan için özel bir planı var.

İkinci plana göre, İngiltere Premier Lig'den sürekli olarak teklif alan milli oyuncu, yaz transfer sezonunda elden çıkarılacak. Maddi açıdan sıkıntıda olan Inter yönetimi, 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif edilmesi halinde Hakan Çalhanoğlu'na veda edecek. 

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ

Inter, Hakan Çalhanoğlu ile yollarını ayırması halinde Real Madrid'in İspanyol yıldızı Dani Ceballos'a teklif götürecek. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 26 yaşındaki başarılı orta saha, Real Madrid'de forma şansı bulamıyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından gözden çıkarılan oyuncunun sözleşme uzatma ihtimali pek mümkün gözükmezken, Inter'in olası teklifi karşısında olumlu cevap vereceği düşünülüyor. (Akşam)

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...