Hajrovic'ten Balic'e Fener golü

Hajrovic'ten Balic'e Fener golü

SPOR Haberleri

G.Saray'ın yeni transferi, dünkü idmanı izlemeyen gelen Boşnak antrenör için 'Çok iyi oyuncuydu. Ama Fenerbahçe'de oynaması kötüydü' diyerek espri yaptı.

Galatasaray idmanında dün sürpriz bir ziyaretçi vardı. F.Bahçe ve G.Saray formalarını giyen ve şu anda Bosna Hersek Milli Takım yardımcı antrenörlüğünü yapan Elvir Balic, sarı-kırmızılıların antrenmanını izledi. Yeni transfer İzet Hajrovic ile bir araya gelen Balic'in sohbeti ilgi çekiciydi. Genç oyuncu, nbsp;"Balic'in çok iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. Ama Fenerbahçe'de oynaması kötüydü. Şaka yapıyorum. (Gülerek) Aynı zamanda çok da iyi bir teknik adam" ifadelerini kullandı. Elvir Balic ise "Bu transfer benim tavsiyemle gerçekleşmedi. Hajrovic, Milli Takım'a yeni katılmıştı. Sadece dört maç oynamıştı. Buna rağmen Slovakya maçını bize kazandırmıştı. Galatasaray'da umarım sürekli şans bulur" diye konuştu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...