Hafızalara acı sakatlığı ve gözyaşlarıyla kazınmıştı... Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Şahin kulüp satın aldı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hafızalara acı sakatlığı ve gözyaşlarıyla kazınmıştı... Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Şahin kulüp satın aldı!

SPOR Haberleri

Bir dönem Beşiktaş'ta da top koşturan Rıdvan Şimşek, futbol kulübü sahibi oldu. Şimşek, İzmir'de Işıkkent Spor Kulübü’nü satın aldı.

Eski Süper Lig oyuncusu Rıdvan Şimşek, futbola başkan olarak döndü. Şimşek, Işıkkent Spor Kulübü’nü satın aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Rıdvan, "Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. İlk olarak kulübü biraz daha büyütüp altyapı kurmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

2009-2010 SEZONUNDA BEŞİKTAŞ'TA FORMA GİYMİŞTİ

Futbol kariyerine Karşıyaka’da başlayan Rıdvan Şimşek, 2009-2010 sezonunda 1 milyon 250 bin TL karşılığında Beşiktaş’a transfer olmuştu. Daha sonra kariyerine Süper Lig ve 1. Lig takımlarında devam eden Şimşek, futbolun içinde kalmayı sürdürdü ve İzmir’de Işıkkent Spor Kulübü’nü satın aldı. 

Başarılı sporcu, kulübünün öncelik verdiği hedefleri hakkında şunları söyledi:

“Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz. Tecrübelerimizi genç oyunculara aktarıp onları yetiştirmek istiyoruz. İlk olarak kulübü biraz daha büyütüp altyapı kurmak istiyoruz. İzmir’de ve oturduğum bölgede çok önemli oyuncular var, onların göz önüne gelmesi için bir şeyler yapmak istiyorum.”

BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Şimşek, Beşiktaş formasını ilk defa 2 Ağustos 2009 tarihinde Fenerbahçe'ye karşı Süper Kupa finalinde 82.dakikada oyuna girdiğinde giymişti. Genç futbolcu sezon boyunca forma şansı bulamasa da sonuna doğru ilk 11'de forma giymeye başladı. Sezon içinde bir Beşiktaş A2 maçında da oynadı. 7 Mayıs 2010'da Manisaspor ile oynanan maçta bir ikili mücadele sonrası fibula kemiği kırıldı ve oyundan ayrılmak zorunda kaldı. Ağlayarak oyundan çıkan Rıdvan'ın o dönem sakatlığının 5-6 ay süreceği belirtilmişti.

(İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...