Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz karar

Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz karar

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı için Saracoğlu Stadı'ndaki yerini alamayacak ama sürpriz bir hamle yapacak.

Hacıosmanoğlu maçtan önceki geceyi İstanbul'da konaklayacak olan takımının kalacağı otelde geçirecek. Oyuncuları ile akşam yemeğini yiyecek ve maçla ilgili konuşmalar yapacak. Hacıosmanoğlu maç günü de yine oyuncuları ile vakit geçirecek. Onlarla sabah kahvaltısı ve öğle yemeği yiyecek. Ersun Yanal'ın yapacağı maç öncesi konuşmasında da yer alacak.


STADA KADAR OTOBÜSLE GİDECEK!
Hacıosmanoğlu'nun en büyük bombası ise takım otobüsüyle birlikte Saracoğlu'na kadar gidecek olması. Hacıosmanoğlu, maça takım otobüsüyle gidecek daha sonra kendi özel aracıyla maçı izleyeceği restorana dönecek. Hacıosmanoğlu'nun, Fenerbahçe maçını Kadıköy'de bir restoranda dostlarıyla beraber izleyeceği de gelen bilgiler arasında. (Fotospor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...