Hacıosmanoğlu: "Tarihi bir karar"

Hacıosmanoğlu: "Tarihi bir karar"

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay 5. ceza dairesinin, futbolda şike davasıyla ilgili vermiş olduğu kararı değerlendirdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu, Yargıtay 'ın vermiş olduğu kararı n Trabzonspor'un elini güçlendirdiğini belirterek, "Böyle bir kararın çıkması kamu vicdanı açısından önemliydi. Bu yönde bir karar bekliyorduk. Bu güne kadar Yargıtay diyorlardı, işte Yargıtay da kararını verdi. UEFA'da yetkili kurumlar da Yargıtay kararını bekliyorlardı. Yargıtay'da tarihi bir karar verdi. Bu karardan sonra kimin üzerine ne düşüyorsa yapacaktır. Türk futbolunun bundan zarar görmemesi için biz gereken uyarıları yapmıştık. Bu kararla Trabzonspor'un eli artık daha da güçlendi" dedi.

Öte yandan Trabzonspor Yönetim Kurulu, Yargıtay kararından sonra bir araya gelerek yaşanan gelişmeleri değerlendirecek. Yapılacak olan toplantı sonrası yönetim kurulunun izleyeceği yol haritası kamuoyu ile paylaşılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...