Hacıosmanoğlu Onur'a sert çıktı

Hacıosmanoğlu Onur'a sert çıktı

SPOR Haberleri

"Benim olduğum yerde arabanın kapısını çarpıyor, sportif direktöre el-kol yapıyor. Hiyerarşiye herkes uyacak, hata yapan da bedelini ödeyecek"

Trabzonspor'da UEFA Avrupa Ligi'nde Rabotnicki maçı öncesinde patlak veren Onur Kıvrak krizi ile ilgili Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ilgili ilk kez konuştu. TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu özetle şunları söyledi: "Bir gerçek var ki tek değer var o da Trabzonspor. Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. Trabzonspor bitmiş bir kulüptü. Hem içeride hem dışarıda hainlerle mücadele ediyoruz. Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm. Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha fazla kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor'un devrime ihtiyacı var. Bir takımın en önemli mevkisi olan kalesindeki kalecisini takım neden dışlasın? Bir takımda, bir kulüpte bir düzen varsa. Herkes bu düzene uymak zorundadır!"
Özür dile kapansın konu!
"Onur'u satarak transfere kaynak oluşturacak diyorlar. Kulübe başka türlü gelir sağlayamıyorsanız zaten bırakın! Arabanın kapısını çarpacaksın, başkanın olduğu yerde sportif direktöre el- kol yapıp 'Sen kimsin?' diyeceksin... Onur'a 'özür dilesin konu kapansın' diye mesaj yollatıyorum. 'O kim ki ondan özür dileyeceğim' diyor. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor. Senden tek bir şey istedim. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum diyeceksin, bu kadar. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek. Ben başkan olduğum sürece Onur'u satmayacağız. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Özel uçak İzmir'de saat 2'den beri Onur'un binmesini bekliyor. Özür dilemek erdemdir. Taraftarı arkana alıp, bu kulüpte ben varım demek saygısızlıktır..."
Onur özür diledi ama...
Onur Kıvrak, dün yazılı bir açıklama yaparak 'Trabzonspor camiasından' özür diledi. Ancak Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Onur'un kimden özür dilediği belli değil, o yüzden özrünü kabul etmiyorum. Süleyman Hurma da özür dileyecek" dedi. nbsp;
Ne olur ailemi kurtarın!
Trabzonspor Avrupa Ligi'nde Robotnicki'yle kritik bir maça çıkarken, yeni transferi Mbia Kamerun'da terör saldırılarının ortasında kalan ailesinin kurtarılması için Türk yetkililerden yardım istedi. Maçta forma giymeyen ancak takımla birlikte Üsküp'te bulunan oyuncu Kamerun'da, Boko Haram örgütünün terör saldırıları sebebiyle ailesinin hayatından endişe etti. Bunun üzerine Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle irtibata geçip durumu onlara aktardı. Dışişleri kısa sürede telefon diplomasisine girişti ve Kamerun Büyükelçiliği aracılığı ile hızlı bir şekilde köye ulaşarak Mbia'nın ailesini güvenli bir bölgeye aktardı. Mbia'nın ailesi Türkiye'ye getirilecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...