Hacıosmanoğlu: İllegal işimiz yok!

Hacıosmanoğlu: İllegal işimiz yok!

SPOR Haberleri

'Tek derdimiz temiz tarihimizi temiz olarak sürdürmek ama siz o pisliğin içerisinde gömülüp gideceksiniz'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Mehmet Ali Yılmaz Tessileri'nde bir basın toplantısı düzenlendi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın birkaç gün önce bir gazeteye verdiği röportajda, "80 milyon lira para buldular. Hangi siyasiler bunu Trabzon'a aktardı, cevap versinler" sözlerine sert çıkan Hacıosmanoğlu, "Kendi yalanlarıyla Türk futbolunu kirleten insanların o pislikten nasıl kurtuluruz diye yeni yalanlarla kamuoyunda algı oluşturmaya çalışmalarını izliyoruz. Biz o parayı bulmadık. Eğer bulmuş olsaydık Trabzonspor ekonomik olarak rahat bir kulüp olurdu. Bizim geldiğimizden beri bulmuş olduğumuz rakamlar bellidir. Bunların 9.8 milyonu Trabzonspor sevdalısı iş adamlarının bağışlarıdır. Sponsorluklardan elde ettiğimiz gelir ise 8.8 milyon. Yine geri ödemek şartıyla Trabzonspor sevdalılarından faizsiz aldığımız para 9.5 milyon. Bunların toplamı 28.2 milyon lira yapıyor. Şimdi 80 milyon nerede, 28 milyon nerede?" dedi.Size kim kaç para verdi?
Trabzonspor'un tarihinde hiçbir zaman illegal işlere girmediğini belirten Trabzonspor Başkanı, "Hem maddi hem de manevi tertemiz olarak bugünlere gelmiştir ve bundan sonra da böyle devam edecektir. Kamuoyunda algı oluşturmaya çalışanlar tarihimize gölge düşüremezler. Biz devletten de siyasetten de hiçbir yardım görmedik. Sadece Trabzonspor'un kendi markası ve girişimleriyle bu kulübe onu sevenlerinden yardım topladık" sözlerini kullandı. Yıldırım'ın, "Trabzonspor'un transferlerini devlet yaptı" iddiasına Hacıosmanoğlu, "Bunların hepsi borsa bildirimlerinde var. Trabzonspor gibi bir markanın bu paraları ödeyecek gücü vardır. Ben de soruyorum; bizim elimizden şampiyonlukları çaldıkları sezon oyuncuları kaçtıktan sonra ekonomik sıkıntılar içerisinde aldıkları oyunculara ödenen paraları hangi iş adamları karşıladı ve bunu neyin karşılığında yaptılar? Bu parayı nereden, nasıl buldular? Onlar kendileri bu tür işlere girdikleri için Trabzonspor'u da bu işe bulaşmış sanıyorlar. Biz sizin gibi olamayız" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...