Hacıosmanoğlu: 'Bu pisliği temizleyemezler'

Hacıosmanoğlu: 'Bu pisliği temizleyemezler'

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu, "Şimdi takımlarımız ceza alıyor. Yarın Türk futbolu ceza aldığında bu rezilliği, bu ayıbı ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Sivasspor ve Eskişehirspor'un ceza almasının sürpriz olmadığını söyledi. Hacıosmanoğlu, "Şike davasında adı geçen bütün kulüplerin UEFA'ya gitmeye hak kazandığında bu muamele ile karşı karşıya kalacağı gerçeği ortadaydı. Bunu en iyi bilen de TFF'ydi. Ama ne yazık ki 3 Temmuz sürecinden itibaren pisliğin üzerinde oturan ve orada oturmayı kendisine alışkanlık edinen, Türk futbolunu yöneten başkan ve kurulları, 'Bu konu kapandı' diye açıklama yaptı. Onlar ne zaman, 'Bu konu kapandı' dese, Türk futbolu ceza alıyor. Şimdi takımlarımız ceza alıyor, yarın Türk futbolu komple ceza aldığı zaman da hak etmesine rağmen Avrupa'ya gidemeyen takımlar ve milli takımın ceza alacağı bir noktada bu rezilliği, bu ayıbı ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecek" dedi.
Odyakmaz'a tepki
Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın, "Ben, 'Futbolcularıma alttan çalıştılar' demedim, 'Futbolcularıma alttan çalıştınız' dedim açıklamasına da tepki gösteren Hacıosmanoğlu, "O delikanlı adamdır. Delikanlı adamlar sözünün arkasında durur. Bana, 'Futbolcularıma alttan çalıştınız' demedi, 'Beni bu işten ayır, ben işin içinde yokum ama benim futbolcularıma alttan çalıştılar' dedi. Benim iki çocuğum var. İki çocuğumun üstüne yemin ederim. Bana söylediği söz budur. Biz bu sözler üzerine ona sahip çıktık. Herkes söylediği sözün arkasında dursun" dedi
Mustafa bir yere gidemez
Mustafa Yumlu'yu bırakma gibi bir düşünceleri olmadığını ve kendisine iyileştirme yapma konusunda görüşme yapacaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Bunların hepsi Trabzonspor'u yıpratmak için kurgulanan kumpaslarından bir tanesidir. O bizim kardeşimiz. Bu takımın önemli bir oyuncusudur. Kimse onu bir yere göndermiyor" dedi. Teknik direktör konusunda da konuşan Hacıosmanoğlu, "Hocanın durumundan dolayı ismini açıklamıyoruz. Şu anda onun direktifleri doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Günü geldiğinde resmi açıklamayı yaparız" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...