Habertürk'ten Aziz Yıldırım röportajı

Habertürk'ten Aziz Yıldırım röportajı

SPOR Haberleri

Habertürk spor servisinden Meriç Müldür Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım ile evinde röportaj yaptı.

Habertürk gazetesi FenerBahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 3 Temmuz sürecinde gözaltına alınırken çekilen eşgal fotoğrafını yayınlayarak tepkileri üzerine çekmiş, polis kaynaklarından alınan fotoğrafın ödül kazanması gazete ile Fenerbahçe arasındaki ipleri iyice koparmıştı.

FB'DEN AMBARGO

Klüp yönetimi aldığı bir karar ile Habertürk gazetesine ve televizyon kanalına bağlı yorumcu, muhabir, yazar, kameraman ve foto muhabirlerine stada giriş yasağı getirmişti. nbsp; Fatih Altaylı ise Aziz Yıldırım'ın gerilim politikasını başarıyla sürdürdüğüne dikkat çekmişti.

AZİZ YILDIRIM'IN EVİNDE RÖPORTAJ


Ancak o günlerin altından çok sular aktı geçti... Habertürk spor servisinden Meriç Müldür Fenerbahçe Spor Klübü Başkanı Aziz Yıldırım ile röportaj yaptı. Yıldırım Müldür'e evinin kapılarını açtı, her sorduğu soruya net bir şekilde yanıt verdi.

"Türk medyasında bir ilk" diye anons edilen röportaj Pazartesi Günü Habertürk gazetesinde yayınlanacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...